След близо два месеца ремонт, възстановиха движението между 20 и 21 километър на

...
</TD
>След близо два месеца ремонт, възстановиха движението между 20 и 21 километър на
Коментари Харесай

Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ Тракия в посока Бургас

След близо два месеца ремонт, възстановиха придвижването сред 20 и 21 километър на автомагистрала " Тракия " в посока Бургас.

В същото време обаче, продължава работата по два от тунелите на " Хемус ". От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че основават организация, с цел да се облекчи трафикът преди и след празниците. Така да вземем за пример преди Великден, поради ремонтът на тунелите " Правешки ханове " и " Топли дол " тежкотоварните коли в посока Варна ще бъдат спирани. Това ще важи за разнообразни часови диапазони в другите дни. Подобна организация има и за придвижването в противоположна посока. В взаимозависимост от интензивността на трафика ще се обособяват по едно или две платна.

" Трябваше да бъде ремонтирана връхната структура на това оборудване на 20 километър, защото беше в предаварийно положение, имаше пукнатини във фугите. Използвахме момента да ремонтираме още един сектор към 200 метра, който също беше в неприятно положение. Няма да се постанова да се употребява единствено едната лента в двете посоки на автомагистралата. Ще работи пълноценно без да се основава усложнение в придвижването ", съобщи пред Нова тв инж. Стоян Николов, член на управителния съвет на АПИ. 

" В момента има ремонт на автомагистрала  " Хемус " на два от тунелите – " Топли дол " и " Правешки ханове ". Създадена е организация на придвижването по отношение на идните празници, по този начин, че да се облекчи трафикът. Тежкотоварното движение в посока Варна е планувано да бъде спирано. Две ленти в посока Варна ще бъде придвижването в този момент при започване на празниците ", добави Николов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР